domingo, 25 de octubre de 2009

Possibilitats de formació per al professorat

POSSIBILITATS DE FORMACIÓ PER ALS NOSTRES DOCENTS

En la nostre professió una formació adient al llarg de la nostra vida professional és fonamental.

Recordeu que tenim diverses possibilitats de formació, totes elles reconegudes:

  • Assistència a curset de formació presencial. Poden ser els propis de la Conselleria d'Educació o altres cursos organitzats per sindicats, universitats o altres institucions
  • Assistència a cursos de formació online. Poden ser els propis de la Conselleria d'Educació o altres cursos organitzats per sindicats, universitats o altres institucions
  • Formació a centres: El nostre centre anualment organitza cursos dins el propi centres reconeguts per el CEP. darrerament organitzam cursos de Moodle per a professors i cursos de Mons Virtuals també per a professors.
  • Grups de treball: Si sou un grupet de professors amb interessos comuns podeu fer treballs de recerca baix aquesta modalitat on també vos reconeixeran els crèdits de formació.
  • Suport de l'administrador de sistemes del centre: Encara que no és la missió del Xarxipèleg si que pot col·laborar en una formació integral per exemple muntant fòrums de dubtes i organitzant en la pàgina web del centre tots els manuals i informació possible.
  • Participació en la organització d'events com fires, certes comissions i altres coses puntuals respatllades per Conselleria o el CEP.

Podeu consultar tot el vostre currículum professional i formatiu en el portal de personal.

A partir del curs 09/10 també podeu utilitzar el portal de personal per a les inscripcions als cursos i la vostre confirmació d'assistència.

AQUEST BLOG

L'objectiu d'aquest blog és anar publicant totes les ofertes de formació que arribin al centre de manera que siguin conegudes i accessibles per tothom.

Si teniu cap dubte relacionada amb formació del professorat podeu enviar un correu a: suggerenciesiessacolomina@gmail.com.

Bona formació!

Joan Miquel Torres

Responsable formació professorat IES SA COLOMINA


No hay comentarios:

Publicar un comentario